Informatie deelnemers

Op 18 en 19 augustus 2018 richt de Historische Machine­club Kempenvoor de 30e keer haar alom gekend Oldtimer Festival in op het vliegveld te Weelde (België). Op deze grootse oldtimershow verwelkomen wij alle hobbyisten en verzamelaars van oude tractoren, stationaire motoren, allerlei oude machines, legervoertuigen, auto’s, autobussen, vrachtauto’s, motor- en bromfietsen, woonwagens, enz…. De deelname is gratis.

Aan belangstelling geen gebrek! Ieder jaar trekt het Oldtimer Festival duizenden bezoekers. Het Oldtimer Festival is dan ook volgens velen één van de grootste en vooral mooiste oldtimer-tractor-shows van België !

Voor de liefhebbers is er oldtimer-trekker-trek en een ruim sleur- en werkterrein.

 

Opgelet ! Uiterste bj. tractoren: oldtimers: 1970 ; youngtimers: 1980 - vrachtauto’s: 1980 - auto’s 1970 - legervoertuigen: 1980

Tractoren worden opgedeeld in oldtimers (tot 1970) en youngtimers (tot 1980) en worden apart op het showterrein opgesteld.

 

Thema 2018:  ‘Belgische tractoren en motoren’  

‘Made in Belgium’! Weinigen is het gekend, maar ook in België werden indertijd tractoren gebouwd. Denken we aan: Allaeys, Claeys, Favache, Galman, Motte, Ravell, Stotz en Vandezande-Gardner. Veel zijn er wel niet gemaakt en er blijven er nauwelijks nog over. Befaamde Belgische constructeurs van stationaire motoren zijn dan weer ABC, Moës, Carels, Vervaeke enz…

In het bezit van zulke tractor/motor? Schrijf hen dan in voor het Thema.

Samen gaan deze tractoren en motoren voor een unieke en nooit eerder vertoonde voorstelling zorgen!

 

Deelnemen? 

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. 

 

Nadere informatie:

Tom Van de Pol 0474 44 79 02 tom@verpol.be 

Wendy Jansen 0473 81 89 48 wendy@hmck.be

 

VZW Historische Machineclub Kempen, Schoolstraat 25, B 2381 Ravels - www.hmck.be