Informatie deelnemers

33ste Oldtimer Festival van de Historische Machineclub Kempen, België's grootste en mooiste oldtimertractorshow. 

19 en 20 augustus 2023 - Baetenheide - Weelde - Ravels 

Op 19 en 20 augustus 2023 richt de Historische Machine­club Kempenvoor de 33e keer haar alom gekend Oldtimer Festival in aan Baetenheide te Weelde (België). Op deze grootse oldtimershow verwelkomen wij alle hobbyisten en verzamelaars van oude tractoren, stationaire motoren, allerlei oude machines, legervoertuigen, auto’s, autobussen, vrachtauto’s, motor- en bromfietsen, woonwagens, enz…. De deelname is gratis.

Aan belangstelling geen gebrek! Ieder jaar trekt het Oldtimer Festival duizenden bezoekers. Het Oldtimer Festival is dan ook volgens velen één van de grootste en vooral mooiste oldtimer-tractor-shows van België !

Voor de liefhebbers is er oldtimer-trekkertrek op zondag en een sleur- en werkterrein.

 

Opgelet ! Uiterste bj. tractoren: oldtimers: 1970 ; youngtimers: 1983 - vrachtauto’s: 1980 - auto’s 1970 - legervoertuigen: 1980

Tractoren worden opgedeeld in oldtimers (tot 1970) en youngtimers (tot 1983) en worden apart op het showterrein opgesteld.

 

Thema: minitractoren

Een ‘Minitractor’ heeft dezelfde kenmerken als een grotere, normale tractor, maar is aangepast in wielspoor, gewicht, lengte, draaicirkel, … om zich aan te passen aan speciale toepassingen en noden in de land- en tuinbouw. Samen gaan deze tractoren voor een unieke en nooit eerder vertoonde voorstelling zorgen!


Bent u in het bezit van zo'n minitractor? Schrijf hem dan zeker in voor het thema. 

En stuur een foto van deze minitractor naar inschrijven@hmck.be voor beoordeling. 

Handelaars

Handelaars in aanverwante artikelen zijn van harte welkom. 

Prijs per standplaats voor 2 dagen: 

  • €8 per lopende meter met eigen voorzieningen (met een minimum van 5 meter)
  • €55 per overdekte kraam van 4 meter

 

Deelnemen? 

Inschrijven kon tot 15 juni 2023.

Lees ook zeker ons reglement


Als groep samen staan? 

Mail VOORAF de namen door naar inschrijven@hmck.be.

Schrijf daarna iedereen zo snel mogelijk na elkaar in!!


Overnachten

Met uitzondering van H.M.C.K.-leden die zich effectief en intensief (meerdere dagen) inzetten tijdens op- en afbouw v/h Oldtimer Festival, betaalt ieder die overnacht op de camping of het showterrein (geldt dus ook voor woonwagens, legervoertuigen, vrachtauto’s enz..) een bedrag van € 40 per overnachtingsplaats. Hiervoor verkrijgt men een standplaats (op de camping max. 35 m²), elektriciteit, water en behoorlijk sanitair (wc’s en douches).

Overnachten op de camping kan van vrijdag 18 t/m maandag 21 augustus. Zij die overnachten, vullen het overnachtingsformulier in en sturen dit tijdig terug. Het verschuldigde bedrag betaal je voor 15 juni via IBAN: BE64 7310 1651 7152 - BIC: KREDBEBB, zo niet is uw inschrijving ongeldig ! H.M.C.K.-leden die overnachten en willen meehelpen aan het Oldtimer Festival duiden dit aan op het overnachtingsformulier.

 

Nieuwe locatie sinds 2019!!

Het nieuwe showterrein bevindt zich op het terrein Baetenheide te Weelde, deelgemeente van Ravels. Een enig mooie locatie met veel groen! 

Bereikbaar via Koningsstraat, Weelde. Bewegwijzering is aanwezig.

  

Meer info:

Tom Van de Pol: info@verpol.be of  0474 / 44.79.02
Wendy Jansen: wendy@hmck.be of 0473 / 81.89.48

 

VZW Historische Machineclub Kempen, Vaartstraat 5, B 2380 Ravels - www.hmck.be

HMCK2023_A3_v3 (Copy).jpg