Informatie deelnemers

Op 17 en 18 augustus 2019 richt de Historische Machine­club Kempenvoor de 31e keer haar alom gekend Oldtimer Festival in op een nieuwe locatie: Baetenheide te Weelde (België). Op deze grootse oldtimershow verwelkomen wij alle hobbyisten en verzamelaars van oude tractoren, stationaire motoren, allerlei oude machines, legervoertuigen, auto’s, autobussen, vrachtauto’s, motor- en bromfietsen, woonwagens, enz…. De deelname is gratis.

Aan belangstelling geen gebrek! Ieder jaar trekt het Oldtimer Festival duizenden bezoekers. Het Oldtimer Festival is dan ook volgens velen één van de grootste en vooral mooiste oldtimer-tractor-shows van België !

Voor de liefhebbers is er oldtimer- keientrek op zaterdag; oldtimer-trekkertrek op zondag en een ruim sleur- en werkterrein.

 

Thema 2019: Kniktractoren

Deze tractoren bestaan uit 2 delen waarbij het voorste en achterste deel in het midden van de tractor verbonden zijn door een scharnier.

De besturing gebeurt door het zwenken (of ‘knikken’) van deze onderdelen. Hierdoor hebben deze tractoren een zeer kleine draaicirkel met een uitzonderlijke wendbaarheid tot gevolg.

Heeft u zo'n tractor in uw bezit? Schrijf hem dan zeker in voor ons thema. 

 

 

Opgelet ! Uiterste bj. tractoren: oldtimers: 1970 ; youngtimers: 1980 - vrachtauto’s: 1980 - auto’s 1970 - legervoertuigen: 1980

Tractoren worden opgedeeld in oldtimers (tot 1970) en youngtimers (tot 1980) en worden apart op het showterrein opgesteld.

 

Deelnemen? 

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

 

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR ALLE OVERNACHTERS

Nieuwe maatregel voor overnachters opgelegd door de brandweer.

 

Er mag buiten GEEN open vuur zijn op camping of showterrein:

-       GEEN kachels (ook geen dichte)

-       GEEN BBQ

-       GEEN fornuizen

 

Er mag buiten NIET met gas gekookt worden tenzij het Campinggaz is. (blauw busjes)

-       GEEN gasflessen

-       GEEN kookstellen met gasfles

 

Er wordt een kookplaats voorzien op de camping en op het showterrein om buiten te koken, daar is deze maatregel niet van tel.

 

Gelieve de instructies van de brandweer en de organisatie op te volgen. De brandweer zal hierop toezien.

 

 

Nadere informatie:

Tom Van de Pol 0474 44 79 02 tom@verpol.be 

Wendy Jansen 0473 81 89 48 wendy@hmck.be

 

VZW Historische Machineclub Kempen, Schoolstraat 25, B 2381 Ravels - www.hmck.be